Благодарение на Erogan, ще подобрите сексуалното си преживяване!

0
Rate this post

Благодарение на Erogan, ще подобрите сексуалното си преживяване!В предишния пост, аз обясни, че преждевременната кулминацията-това не е заболяване, а тъй като аз бях действително извършени/е обещал, а след това аз, разбира се, допълнително обясни, как да разберете за регулиране на еякулация, без да се използват лекарства, че със сигурност, аз го правя днес е, защото в момента фармацевтични фирми много активно рекламират Erogan в медиите допълнително лекарство (спрей, местна упойка), за да „излекува“ от тази болест.

Професор Винченцо

Yуролог в Неапол, заяви на срещата, че „преждевременната еякулация е болест, и това е един от най-важните мыжской сексуална дисфункция, която включва в себе си 4 милиона италианци. В 80% от случаите са на генетична основа. http://zhiznenata-energiya.com/erogan-цена-мнения-форум-отзиви-капсули-в-б

  • Преждевременната еякулация е социална разваля ефекта. Им истински проблем не се разглежда като заболяване, а като дискомфорт, а също и по тази причина, истината е фактор кука, за да информира хората, че това е болест, това е вярно, след това изпълнение на работата на културен вид“.

„Истинският проблем“ – това е липсата на достатъчно сексуално образование, дори и в мас-медии: без регистрация и веднага лица от тревоги, поради липса на знания, всеки човек трябва да знае, че преждевременно возбужденную не е болест (ерекция и оргазъм)

Kакто и в продължителността

Всичко това също се отнася до това, кой ще бъде в състояние да продължи много дълго с пениса във вагиналния канал: генитален полов акт се удължава не веднага предполагат секс е много по-добре, от която човек е по-опитен или че такива жени като нея, човек трябва да разбере, че в областта на половите отношения (не разширен)

Tриене на пениса за

  • стена на влагалището също може да има болка или болка в Сателит (ако той минава една жена до себе си, а и бързо да излезе съобщение), особено след менопаузата или след продължителен период на въздържание

и първите няколко пъти, ако дамата е развълнуван. За укрепване на вижте „в човешката сексуалност, а също и обучение към Erogan секса.“

по двойки, ние често си зададем много въпроси относно пол, а също и един от тях е: как точно да се увеличи периода на сексуалните отношения?

Ако в ранните етапи на романтичната любов, ентусиазъм, ние, разбира се, да вземе номера с Роко Сиффреди, ето, че постепенно любовта е преобразувана: не е това, че има много по-малко туристи, но това е естественото развитие на всяка двойка отношения и понякога по време на акта е въздействие.

Други причини са неистов живот, винаги малко време, предложи, напрежение.  Много двойки живеят в този проблем.

  • Може би, въпреки това, да използвате трикове, за да се увеличи периода на сексуални отношения, за да се увери, че двамата приятели могат да намерят правилното разбиране за придобиване удоволствие в леглото.

Разбира се, ние трябва да признаем, че проблемът база: говорите за това с вашия спътник е първата стъпка към признаване, как да действа, за да отново да го направи само за минута, че трябва в този момент.

В някои случаи са довели до тези Erogan проблеми, като ранен оргазъм, аноргазмия, тревожност и безпокойство също играе основна роля в отношенията ни. И когато ти си под завивкит

не мислиш ли, че абсолютно нищо, просто за вашия партньор: проблеми се случват извън стаята.

Когато правите любов, не мисля, че абсолютно нищо: съсредоточете се върху това, когото срещнете, да се пресели с емоциите, както и лихви, тъй като не броим това, когато и ако можете да стигнете до оргазъм.

  • Трябва да се освободи: той е просто една от тактиките, че не само на зависимост, но също така и за здравословния и балансиран режим на сексуалния живот, ще ни никога няма да се забрави! Мисля, вашето собствено удоволствие, но и радостта на една, че с теб!

Специалисти в крайна сметка предложи да се придържат към здравословен начин на живот: правилно хранене, здравословни упражнения, както и за липса на порокам, че може да ни център за здраве в зоната на риска са три крайъгълни камъни.

Кажи ми точно как да ядеш, и аз ще ви кажа точно, докато правите любов. Известно е обаче, че един типичен полов акт трае между 5 и 10 минути: когато сте млади, вие можете да бъдете много спонтанни и „даде“ всички наведнъж, докато растат влезе в игра и други говорители.

  • След това, вие не времето срокове: важното е, че вие определено ще останете доволни от сексуалния си живот. И ако не се, не се покаят и да се говори за това с вашия спътник.

Возбужденную твърде рано може да забрани на човека и го спутница щастие удоволствие, че те от сексуална активност. Като правило, по време на любовната игра или в началото на отчета, човек вече не е монтаж, а също така много пъти, разбира се, скоро ще бъде готово. Има сигурен начин за удължаване на връзката и възстановяване на сексуалните сили?

Разкри, че в момента

преждевременната еякулация е сексуална дисфункция, която отговаря редовно, като това се отнася и за 28 % от момчетата.

В Полша този проблем засяга човека на 3! Важното е, че по-долу, възрастта не е по сметка: самата проблемът за интимните се материализира като сред млади, отколкото сред по-възрастните мъже, както и експерти.

  • Какви са причините за ранна еякулация? Има очевиден източник на проблема. При по-млади хора, рано возбужденную може да бъде обсъден и бури

Kакто и на хормонална, а във възрастни на възраст, този проблем може да бъде заболявания (например, високо кръвно налягане, диабет, болести на простатната жлеза, хиперфункция на щитовидната жлеза), мастурбация или секс въздържание твърде редовно.

Именно, как да се удължи

полов акт, за да отговарят на вашите партньори? Има много подходи, които можете да използвате-добри упражнения за забавяне на еякулацията, можете да сложите някои презервативи или питие на алкохол преди сексуална активност, за да се направи кръвта по-малко вискозен

  • Kакто и отлагане на ерекция. Някои мъже също се старае да не мисли за възбуда, дори и ако можете да разпознаете, че това е Erogan много трудно, когато връзката с любимия. Някои други използват специални обезболяващ крем или таблетен компютър, за повишаване на ерекцията (като пример, взето преди планираното доклад).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here