Да бъде Casanova в леглото

0
Rate this post

Какви са причините за преждевременната еякулация? Има разбира се, основната причина за този проблем. На младите, на преждевременната еякулация могат да бъдат изяснени чрез бури и хормони, докато в зряла възраст, този проблем може да бъде заболяване (като например хипертония, захарен диабет.

Pак на простатата, заболявания

Yудоволствието за себе си или сексуално въздържание, както и отговори. Именно, как да се удължи полов Casanova акт, за да угоди на партньора си? Има много методи, които могат да кандидатстват за обучение за забавяне на оргазма, можете да поставите някои презервативи или питие на алкохол преди сексуална активност, и да се направи кръвта по-малко гъста и задържане на ерекцията.

Някои мъже също се опита да не мисли за радостта, дори ако сте разбрали, че това е много трудно, когато връзката с любовта. Няколко други се използва специален лосион упойка или, също така, от хапчета от засилване на ерекцията (например, приема, преди да настроите доклад).

 • За тази тренировка ви трябва помощ партньора Си
 • лесно, трябва да се вземат
 • за да завърши на ерекция
 • но до оргазъм
 • трябва да намалят скоростта и

Техника 3-те пръста

Техниката натиск в слабините на нуждите на партньора Casanova си бързи рефлекси и способност да: искам и забавяне на оргазма тъкане на стан, трябва да кликнете на 3 пръста, а също са фактор, който се намира в центъра на перинеума (между тестисите и ануса) и с радост очакват да си тръгне.

 1. Полов акт строительствус
 2. В този случай, трябва да знаете кога да спрете пол
 3. Веднага до оргазъм, трябва да прекрати партньорството
 4. A също и за насърчаване на партньора си
 5. Когато ентусиазъм ще приключи
 6. Oтново може да започне комуникацията
 7. Благодаря ви много за това, могат да се срещнат, за да вземе двойно

Еякулация hold-up с помощта на лекарства. Не забравяйте, че използването на наркотици трябва да бъде последният ресурс: те се използват тогава, когато не съществува нищо вариант.

Ако дебат около вътрешния

Hа дами-това е заповед, на стойност-това е всичко. Вярно е, че през миналия век ги е виждал скок. Допълнително развитие, отстаивая своите законни права, социално пространство, живота си. При жените, които живеят и се прекланям.

А също така, момчета, какво да правя? Много по-писка от обикновена пещера. Този блог-сайт-това е един малък, но съществен, опитайте отново.

В статия на Casanova най-проверих на планетата това е една „малка тайна за мъжете, които могат да спаси живота си като двойка.“ 10В безброй представления годишно. Коментари няма край. ме обича.

Всичко това е лудост

за дами за статии, проверка на характеристиките на вътрешната мъж, в края на краищата, всичко е естествено. Ние, мъжете, още не сме започнали сериозна кумулативни представа за това, какво означава да бъдеш човек днес, а също така точно, както ние възнамеряваме.

Ние правим секс, напримеp

Това е вярно. Аз не се отнасям към порно, нито дискурсах страшно, в който ние, ни предлага лакътя, като. Имам предвид истински, важен компонент на живот, ключът е щастлив, как боли.

Статия е за това, че реших филм за читателите на този блог показва, че в един момент, че мъжете дори повече секс.

Тя почерпнуто от когато чета това, аз действително се чувствах разбира като човек, човек и като човек.

съм сигурен, че това може да ни помогне за подобряване на партньорски отношения мъж/жена, да се разбират помежду си много по-добре.

Колко пъти сме чували израза

Тъй като аз 73 знам, че това е фейк. Ние се опитваме да се разберат помежду си, сексът може да бъде фантастична, на Casanova всяка възраст, но има нещо по-жизнено, че това мъжете не желаят да признаят, че и жените, трудно може да предложи.

Така започва преглед от д-р. Джед Рубин, създател на, програма Здраве, че хората със Спин живеят по-дълго, а също и по-добре. 38 години д-р. Рубин взема участие в разговора на група мъже срещу момчета.

Секс, в този отбор, той винаги е бил стил се повтарят, но не само по отношение на обикновения човек: конкуренти, чувство за хумор.

Участниците бяха обсъдени от гледна точка на неуспех, провал, страхове. Точно както беше в действителност, се появиха критични точки.

Когато бях млад, аз открих, че иска да правят любов е синоним на мъжки. Колкото повече памет ще слушат лейди, аз съм обичал да говоря с един човек, че и двамата знаеха. Не се преживява факта, че той е притеснен за секс, но че „не търси ме като всички други хора“.

След това тя каза

че си добри приятели: „това не е нещо за децата“. Посланието е ясно: „Истински курсът“ имам намерение да правят секс, а също така, ако вие не искате тази гледна точка по отношение на една жена, ти не си истински човек.

Този урок е доказано във времето. Редовно в търсене на сексуални актове е признак на мъжественост. За мъжете това е много по-добре, за да бъде постоянно намаляват и може да се смята за секс-маниаци, които изглеждат „по-малко мъж“.

 • След това, че те желаят момчета много повече секс
 • Всички ние сме слушали, че жените изискват, за да се чувстват обича правенето на любов, но мъжете се нуждаят от секс, за да се чувстват наистина удоволствие.
 • Нека разгледаме по-подробно, че да получите на мъжете от секс.
 • Естествено, има физическо удовлетворение, но има по-голяма нужда, която доволен.
 • Аз наричам това изискване за безопасно у дома.

Мъж е световен конкуренти. Ние в състезанието, за да спечели на жените, един от най-желаните. Човек върви напред, а жената избира, дали да одобри или не. Дори и ако днес тези задължения са много по-малко гъвкаво известно време, според д-р.

 • Акт Диамант, въпреки това, като пауни. Поставяме в шоуто, както и ние искаме да имаме това, което той изисква избрали. Обаче това е не само искане от физическо удоволствие.

Добре дошъл в тялото му ни дава чувство за спокойствие, връщане в родината, което излиза извън рамките на обикновената сексуална наслада. Имайте в предвид най-ранните събития по това време в колежа? Ако човек, като момиче, той трябва да бъде пресичане на пространството с всички погледи върху вас и я покани на танц.

„Да“ е еквивалент на рая. Ако обаче той отказва, по дяволите отвори входове само за нас. Защо?

Фактор е това, което ви е необходимо, за да си склонен към изоставяне на държа в ръцете на дама и ще се поддържа сред своите. Ние се стремим към сигурно убежище, където ние не вярваме, че ние не трябва да бъде избран.

 • Ние също предпочитаме човек, който може да види на нас за това че сме че искаме същото, което ние можем да и я докосне, и не само нашето тяло, но и душа.

Според писателя, „мъжете постоянно Casanova мислят за секс“ е собственост на маска, която има за цел да показвам член. Но истинските желания на мъжете е допълнителен, че те знаят за него или не.

Това, което ние наистина искаме-това е безопасен дом, в който можем убежище за почивка, а също така да се отпуснете и да усетите, че някой се грижи за нас.

 • c други думи, искаме да имаме усещането
 • че се грижат
 • хранят се, че повечето от нас не изпитват от това, когато той е бил дете

Но да призная, кара наистина да се чувстват, не твърди мъже. Много по-добре да бъде мъжествен с нашите либидото, така че, Casanova когато ние сме вътре в него, ние можем да се отпуснат, да бъдат самите себе си, чувстват се всели любовта. Това е тайното желание, което имаме, когато правим любов.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here