Декларация за поверителност

Повечето уебсайтове събират някаква информация за своите посетители, за да събират статистически данни за броя на посетителите, които получават всеки месец, кои са най-популярните и най-популярните страници в сайта, където може да има проблеми при обслужването на определени страници на посетителите В стремежа си да отговорим на въпроси като тези, zhiznenata-energiya.com събира и определена основна информация за своите посетители.

Имайте предвид обаче, че zhiznenata-energiya.com няма интерес да идентифицира лично своите потребители. Това би било практически трудно и ненужна задача да се изпълни. Единственото нещо, което интересува zhiznenata-energiya.com е общата статистика на нейната читателска аудитория. Кумулативните цифри, които осигуряват картина на трафика на посетителите към нашия сайт, са жизненоважни в усилията ни да привлечем рекламодатели – на чиято подкрепа зависи сайтът – и да следим колко добре нашият уеб сървър е в крак с все по-нарастващата ни читателска аудитория.

И така, каква информация събира zhiznenata-energiya.com за своите посетители? Всеки път, когато някой посети сайта, нашият уеб сървър записва няколко подробности – ако има такива – включително IP адреса на компютъра и / или интернет доставчика на посетителя, името на домейна и държавата на произход на този компютър, операционната система и вида на използвания уеб браузър.

В допълнение към статистиката, която събира собственият ни уеб сървър, рекламните агенции на трети страни, с които работим, могат също да събират определена информация чрез използването на банерни реклами.

Реклама от трети страни

Ние използваме рекламни компании от трети страни за показване на реклами, когато посещавате нашия уеб сайт. Тези компании могат да използват информация (без име, адрес, имейл адрес или телефонен номер) за вашите посещения в този и други уеб сайтове, за да осигурят реклами на този сайт и други сайтове за стоки и услуги, които могат да представляват интерес за вас ,

Бисквитки от трети страни

В хода на показването на реклами на този сайт рекламодателят ни от трета страна може да постави или разпознае уникална „бисквитка“ в браузъра ви.

Ако не желаете zhiznenata-energiya.com да води записи на посещението ви в нашия сайт, въпреки че е наша политика да не идентифицираме лично отделни потребители, а само да съберем цялата обща информация за нашите посетители, тогава Ви предлагаме анонимна услуга за сърфиране в мрежата, като Anonymizer.com. Такива услуги обикновено скриват цялата информация за конкретни потребители от уебсайтове, които регистрират посещения от услугата за анонимизиране, вместо собствените компютри на потребителите.