За нас

В zhiznenata-energiya.com ние преодоляваме пропастта между начина на живот и медицинските обекти, предоставяйки надеждна здравна информация, както и съвети и прозрения, които правят живота по-лесен.

Ние се ангажираме да предоставяме на нашата аудитория надеждна, основаваща се на доказателства, здравна и медицинска информация от водещите доставчици на здравни услуги в страната и адвокати на пациенти в центъра на клиничната помощ.

Нашият редакционен екип се състои от страстни, всепризнати здравни и медицински журналисти.

Нашето съдържание е акредитирано и медицински прегледано от лекари и доставчици на здравни услуги в активна клинична практика.

Нашето съдържание се актуализира редовно, за да предоставя последните новини и медицински изследвания.

Нашите печеливши статии се изработват самостоятелно, с изключение на съдържание, ясно идентифицирано като „От нашия спонсор”.

Ние сме един от най-големите уебсайтове за здравето на потребителите. С 44 милиона уникални потребители месечно, регистрирана общност от 70 милиона и аудитория от социални медии от 5,9 милиона, zhiznenata-energiya.com помага на милиони хора да вземат правилните решения за своето здраве и уелнес.

Чрез информационни статии и слайдшоута, изчерпателни справочници, интерактивни инструменти, забавни викторини и социални видеоклипове, ние Ви помагаме да навигирате на всяка стъпка от вашите пътувания за здраве и здраве.

Иво, опитен специалист по дигитален маркетинг, се присъедини към екипа на zhiznenata-energiya.com през август 2018 г. като редактор на социалните медии.

В тази си роля той се фокусира върху оптимизирането и прилагането на органична и платена редакционна социална маркетингова стратегия за медиите във всички социални платформи, както и наставници на екип от социални медии и здравни производители.

Преди това Иво е работил за публикации в областта на дигиталния начин на живот, помагайки за развитието на гласа и тона на марките, оптимизиране на стратегиите за растеж на аудиторията и на съдържателната стратегия.