Какво Titan Gel е либидо ?

0
5 (100%) 1 vote

Какво Titan Gel е либидо ?Да достигне върховете се наслаждавате по-бързо в партньори-това е събитие, което е доста често срещано, тогава трябва да сложите на себе си надолу. За щастие хората, които се сблъскват с този проблем, те могат да се научат как да се гарантира трайността на връзката повече. Упражнения и някои промени в начина на живот може да подобри самоконтрол; освен това, има някои методи, които можете да опитате по време на секс, за да забавите оргазма. Струва си да опитате и определени храни и лекарства.

Ако вие или вашият партньор

Cтрада от преждевременна Titan Gel еякулация, се опитва да се справи с темата на оптична двойка; избягвайте и дай му да се разбере, че ще искат да работят заедно, за да се развиват добра физическа интимност и емоционална. http://zhiznenata-energiya.com/титан-гел-мнения-цена-titan-gel-отзиви-аптека

 • Спокойна и воодушевленным.
 • Тревожност и притеснения по отношение
 • Подходът към секса с доверие
 • Вместо да размишлява върху негативните
 • Говорете със себе си

Упражнение за забавяне на оргазъм по време на мастурбация. Опитвате се да еякулира колкото е възможно по-скоро по време на мастурбация може да накара тялото да се очаква бързо приключване няколко пъти в седмицата и за няколко часа преди секс, може да се отложи удоволствие, особено ако сте „влак“, за да продължи по-дълго, когато стимули сам.

 • Направете упражнения
 • Тренируя мускулите
 • които контролират еякулацията
 • можете да се удължи полов акт
 • За идентифициране на тези мускул
 • да се предотврати

да се освободи коремна газако искате да ги укрепи, в продължение на 3 секунди, за много и започва да тече от 5 до 10 повторения.

В началото може да

как мускулите стават по-силниопитайте се да направите 3 серии по 10 повторения на ден. Опитайте се да се намали само на мускулите, които контролират урина и преминаването на газ; не просто щам на бедрото или задните части.

Намаляване на консумацията на алкохол и наркотици. Тези вещества причиняват преждевременно еякулацията,

Eректилна дисфункция и други проблеми под чаршафите; избегите преди полов сношением и се опитайте да ограничите влизането си като цяло.

Установява стабилни сексуални отношения, ако това е възможно. Ако вие, като правило, често повече хора, валута, вместо да бъдат Titan Gel моногамни. Близостта с един мъж помага да се чувстват по-комфортно в отношенията; когато се чувстваш добре с един човек, тогава по-лесно да започне разговор, откровени и подобряване на сексуалния живот.

Опитайте се да

Опитайте се даCе стимулира по-рано партньор. Отделя малко внимание на друг човек, без да търсят собственото си удоволствие или дари ги, за да се докоснат вашите деликатни области; в този путе, можете да синхронизирате нива на arousal и да достигне оргазъм в същото време.

Се движат бавно

Като всичко необходимо време, може да се гарантира дълготрайност на връзката продължи по-дълго, задаване на приоритет по време на секс; помислете за доклада като чувствен танц, вместо серия бързи движения.

Тестване на нови позиции. По този начин може да се фокусира вниманието си върху нещо друго и „връщане“ на нивото на възбуда; освен това, новата позиция ще организмът не се адаптира към обичайната си рутина.

 • Ако има определена позиция, която се кара бързо, за да постигнат оргазъм, дръжте го за „големия финал“.
 • Дишайте бавно и дълбоко, когато усетите, че оргазмът идва. Бавно дишане помага да изключите рефлекс на еякулацията.

Дишайте бавно и дълбоко, разширение на корема; задръжте дъха си в продължение на 2-3 секунди, а след това спокойно издишайте. Продължавайте така, докато не усетите следващия оргазъм.

Помисли си за нещо друго

Помисли си за нещо другоКогато разберете, което е на път да еякулира, попитайте вашия внимание на темата, не е свързана със секс, като работа, спорт, телевизионна програма или училище; отклоняване на ума за миг, можете да се отпуснете и да забавите темпото.

Въпреки това, вие трябва да мислите за нещо друго по време на връзката; винаги трябва да присъстват и да се концентрира, за да доставят удоволствие на партньора си.

Правете почивки етод преди да започне отново; повторете тази техника на няколко пъти, докато и двамата не са подходящи до кулминацията. Можете също така да направите дълбоко дъх или да мисля за нещо друго по време на спиране. Направете опит с помощта на метода „задуши“.

В този случай трябва да

Cе измъкне от партньора си, когато сте на път да еякулира. Вие (или друг човек) трябва внимателно да се стягат част от пениса е точно под главата; задръжте няколко секунди, изчакайте 30 секунди и да подновите връзката. Не затягайте прекалено силно и не използвайте този метод, ако ви причиняват болка или дискомфорт.

По-често използват презерватив

Отидете в аптека в търсене на презервативи, които помагат да се контролира преждевременна еякулация. В крайна сметка, материала по-често, а някои марки също така да добавите анестетиком, което позволява временно намаляване на чувствителността.

Използвайте десенсибилизирующую грес. Можете да закупите актуални чувствителна гел в аптеките или в интернет, те са на разположение под формата на кремове, спрейове и салфетки, които се прилагат за 10-15 минути преди полов акт.

Използвайте презерватив, когато се прилага местна упойка, за да се избегне намаляване на чувствителността на партньора си.

Попитайте вашия лекар за повече

Ако не сте решили проблема си с други методи, консултирайте се с вашия лекар или фармацевт, ако има лекарства, които са подходящи за вас. Като ниски дози селективни инхибитори на обратното захващане на серотонина, няколко часа преди интимна среща, можете да забавите оргазма.

Ако страдате от еректилна дисфункция, така и от преждевременна еякулация, лекарства от първи нарушения могат да бъдат ефективни и за второто.

Решава този въпрос като двойка

 • Сексуалната активност е деликатен въпрос.
 • Започнете разговора с думите на партньора си, че ви ценят, както и моменти на близост между вас.
 • Заверьте им, че няма нищо, че той трябва да се „оправят“ сами, но че искате да подобрите своя сексуален живот като двойка.

Можете да му кажете: „не само зависи от вас, ние трябва да работим заедно, за да направи нашата интимност е по-добре, това може да бъде, освен Titan Gel това, много ме вълнува идеята да бъде в удоволствие“.

Не да му даде вино

 • Не да му даде виноПриемайте оптимистичен и конструктивен подход, вместо да се чувстват“ неправилно “ партньор.
 • Напомни им, че те е грижа за него и не искам да ги съди, но което можете да работите заедно, за да намерят начин да развиват своята близост, физическа и емоционална.
 • Опитайте се да бъде полезен и търпеливи, опитвайки нови техники.

Посъветвайте се с вашия партньор, смята ли той, че те могат да бъдат полезни; направете всичко възможно разговорът да е бил честен, без да го натиска. Бъдете търпеливи, опитайте нещо ново и оценете това, което е най-ефективно за вас и партньора ви.

Заверьте им, че това ще бъде процесът е малко дълъг, но това е съвсем нормално, че вие искате да опитате някакво ново средство и да видим дали работи.

Оценява консултации на брачния терапевт. Проблеми със сексуалната издръжливост може да създаде напрежение в отношенията.

Въпреки, че е полезно да ги управлява, като двойка, вие все още трябва да се говори за всички свои емоции, отчаянието са включени, по честен начин.

Психологическото лечение може

да помогне за преодоляване на сложни чувства и изследват проблеми, които могат да попречат на интимност.

Когато изпращате терапия за двойки, но не в отрицателна светлина; вие може да се признае, че и двамата имате много емоции и които смятате, че са полезни за намеса на експерт, който дава нова гледна точка. По-добре да се преодолеят тези състояния на ума, отколкото ринфакчиарли един към друг.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here