Най-популярните Erogen X афродизиаци

0
Rate this post

Най-популярните Erogen X афродизиациВ предишния пост, аз уточни, че преждевременната еякулация не е задължително условие, и освен това, аз бях в действителност е, че ‘d освен това ми обясни, само като се научите да контролирате еякулацията, без използване на медикаменти, което ще правя днес, защото в тези дни на фармацевтичните компании много активно за рекламата в медиите лекарства допълнително (спрей, местна упойка), за да „се справят“, е липсата на болест.

Професор, уролог в Неапол

заяви на срещата, че „преждевременната Erogen X еякулация-това е болест и е един от най-важните, свързани с мъжката еректилна, който включва в себе си 4 милиона италианци. В 80% от ситуации, като в основата е наследствен.

Преди кулминацията на влиянието на социалната унищожи. Реалните им проблеми, тя не се разглежда като предпоставка, но и като болка, а по този начин, това е вярно фактор куката, за да се каже на мъжете, че това е състояние, което е вярно, след което вършат работата на един социален тип.

Истинският проблем

E липсата на точна, свързани с пола, образование и обучение, дори и в медиите: a cost-free веднага физически безпокойство, поради незнание, всеки човек трябва да призная, че преждевременната еякулация не е задължително (ерекция и, освен това, на оргазъм),

 • както и по време на полов акт, половите е тривиално, когато правите секс,
 • целувки и след еякулация може да бъде последователно използвани
 • ако сте на път (това не се нарича за половите органи,
 • сексуалният акт се удължава с няколко минути!) с проста тренировка можете да научите за удължаване на ерекцията.

В секс-образование и обучение, трябва да се обясни, че авто-еротиката е много важно, не само за удовлетворение, но и да се разпознават, как работи мъжката (при жените еректилна органи, женски) по протежение, свързани с пола, и възбуда.

 • Погали пениса с ръка да стигнем до фактор в случай, че не може да се откаже от оргазъм и, освен това, това се превръща в , дори ако аз се отказах от ръцете и еякулат, също автоматично,

така че можете

Bидите как точно се определи предварително, фактор за неизбежност, за да забавят еякулация, и се спира в миналото, и тогава, най-накрая започна mângâindu. В тази година (stop, както и началото), който също се предлага, за да го направи по-дълго секс свързани с партньорство между двойка, вие трябва да направите същото на няколко пъти.

 • a ако е много близо до мястото
 • където е невъзможно да се спре, трябва да седи
 • по-дълго в ситуация на компресия с пръсти
 • главата на степен пътеки или на базата на тялото на пениса,
 • по този начин, като се откаже от оргазъм
 • ако той ще „старт“. А след известно време започна стратегия

След като сте се научили да разпознават предварително „фактор на успокоение“ и кулминацията, точно същите „тренировка“, можете да направите, освен това, по време на целия полов акт с партньора си по време на целия полов акт херпес (по-добре с жена на върха и винаги след целувки и докосвания по цялото тяло и

Oсвен това, всеки оргазъм и за партньора), след като започва да се движи, момче/мъж трябва не просто да броим до кулминацията, но въпреки това, възможно ли е да се откаже от движение, ако той разбира, какво е „дошло време“, след което повече не може „да се откаже“, изход на пениса във вагиналната област (имайте в предвид, използването на превантивно за предотвратяване на нежелана бременност и болести, предавани по полов път).

След това можете да започнете отново и отново на допир и, освен това, да целуне партньора си, а също да я ползват, а също и поради факта, че когато правите любов можете да/трябва да се превърнат параметър възбуждане на половите органи (важно е да се признае фактът, че „любовта“ не само на мъжката, така и в областта на влагалището), и след малко да сложи пениса в областта на влагалището и да започне да се движи, можете също да насърчават едновременно клитора.

Всичко това също се отнася до

 • които отнемат много време с пениса във вагиналния канал
 • вагинален полов акт дълго
 • не означава автоматично любовта Erogen X е много по-добре
 • и какво тип е по-рационален или като жени, предпочитам
 • много е важно да се признае, че в областта на половите органи
 • полов акт (не много широки), масаж пениса на стената на влагалището

може да предложи освен това, дискомфорт или болка на фирмата (ако има място, една жена е да претендира, както и да се спре на ред отношения), особено след менопаузата или след продължителен период на въздържание

както и първите няколко пъти, ако дамата е малко развълнуван. За укрепване видите „на човешката сексуалност, както и образование и обучение за секс“.

по двойки изисква от нас, като правило, много от проблемите, свързани със секс и един от тях е: как да се увеличи периода на полов акт?

Ако в ранните етапи на любовта

чаровна, интерес, ние да се приемат цифри от , ето, че постепенно, любовта е преобразувана: не е това, което има, колкото по-малко привличане, въпреки това е всичко-естествената еволюция на всеки чифт партньорство, както и, понякога, в период на полов акт се отразява. Различни други причини-животът е заета, винаги малко време, тревожност. Много двойки живеят в този проблем.

Може, обаче, да се използват техники, за да увеличите продължителността на половия акт, за да се уверите, че и двамата другари може да откриете идеал разбиране, за да се забавлявате в листа. Ясно, ние трябва да разберем, че проблемът е в базата:

 1. говорете за това с вашия партньор,
 2. това е първата стъпка,
 3. за да се разбере как да действаме,
 4. да направим още веднъж,
 5. само за миг,
 6. че трябва да е частен сайт в ще му.

В някои случаи включват проблеми като преждевременно еякулацията, аноргазмия, стрес и тревожност, както и тревожността играе важна функция в нашата връзка.

Именно как да се подобри време на полов акт, а също и колкото повече секс? Опитайте се да бъдете там, в ежедневната практика, когато сте в банята, за да пее: кликнете на тазовата мускулната тъкан няколко пъти, за да блокира потока, така че да работи с тази част от тялото, която играе такси основните по време на секс.

 • И освен това, когато сте в леглото, не намирам абсолютно нищо, само за вашия партньор: проблем се случва извън спалнята.

Когато правите любов

не означава абсолютно нищо: концентрирайте се върху това, които се занимават с носенето на емоции и ентусиазъм, а също така не мисля, че когато е толкова добър, колкото може да се постигне оргазъм.

Трябва издаване: това е само един от ключовете не само на отношенията, но и за здравословен начин на живот и балансиран режим на сексуалния си живот, ви позволяват да ни никога няма да се забрави! Помислете за собствено удовлетворение, но и удоволствие, който е с вас!

Експерти, най-накрая, се препоръчва да се спазва здравословен начин на живот и балансирано: хранене, упражнения, здрави и без дефекти, които биха могли вместо нашето здраве и благополучие в опасност 3 крайъгълни камъни, на които се основава също така и пълноценен сексуален живот и удовлетворение.

Да ми кажете, как да консумират и аз ще ви информираме, докато правят секс. Аз знам, обаче, че, като правило, полов акт трае от 5 до 10 минути: когато си млад, ти можеш да бъдеш много спонтанно, като, например, „да“ едновременно, докато расте, докато не влезе в игра, и други функции. След това, ти не календар календар: важното е, че ще бъдат доволни от сексуалния си живот. И освен това, ако не, не ще се разкая, както и да обсъди с партньора си.

Еякулира преждевременно може да се отрече, че мъжете и партньорът му удоволствие, удовлетворение, че те са от сексуална активност.

 • Като цяло, през целия сексуалната активност или с началото на срока за регистрация, тип не е с ерекция, и добри времена, разбира се, ще приключи бързо.

Не е надежден метод, свързани с пола power?

Оказа се, че преждевременната еякулация е в момента сексуална дисфункция, която отговаря по-често, защото притеснения 28 % от мъжете. В Полша тези проблеми влияят на човек за 3! От съществено значение е фактът, че по-долу, възрастта не е от значение: този проблем е интимен въплъщава в себе си както сред младите хора, отколкото сред възрастните момчета, както и професионалисти.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here