Denta Seal съвети за отбеливанию на зъбите

0
Rate this post

Да има такъв, тъй като имат зашеметяващ и бели зъби, без да харчите много за кредит на скъпите стоматологични процедури? Добрата новина е, че природните средства могат да помогнат зъби.

Въпреки това, скъпи стоматологични интервенции е оправдано в случай, че трябва да се лекува зъб или зъби. Ето Denta Seal няколко съвета за това, как да избелите зъбите си по естествен начин да покаже усмивка, която много завиждам. http://zhiznenata-energiya.com/denta-seal/

сода и лимон

Смес от сода за хляб и лимонов естествен белина на зъбите, като в същото време са много достъпни, а също така е лесно да се направи. На него отдават предпочитание на всичко-естествено средство за избелване на зъбите известния д-р Оз.

 • В смес от няколко супени лъжици сода за хляб, както и сок (достатъчно, за да образуват хомогенна смес).
 • С тази смес мажем зъби с дебел слой и се оставя за представяне 1 мин (не повече), а след това изплакнете зъбите.
 • Тази смес е напълно естествено, но лечение може да се използва до три пъти месечно, поради това, че тя може да повреди емайла.
 • Опит в работата с форума:“ в продължение на няколко месеца използвам комбинация от сода, морска сол, масло от чаено дърво, а също така бързо аз, разбира се, се включи и прах.
 • Сега нямам никакви странични ефекти, а също така имам много, отколкото в миналото, когато си измия зъбите.

Паста за зъби с ягода от вила сектор

Наближава ягоди период (който управлява „страхотен глас“ на зъби, защото Малински киселина, те съдържат).

Паста за зъби от кухненски сода за хляб, а също и ягоди може да си направите своя собствена, а също така се използва за ежедневно здраве на устната кухина (безалкохолна напитка допълнително облекчи зъбите, а също така можете да избегнете химични вещества от промишлеността на загуба). Тъй като в състава му не са химически вещества, се съхранява в хладилника, а също и на отпадъци в рамките на 7 дни.

Необходими съставки за приготвяне на паста:

 • 2 супени лъжици сода за хляб
 • 10 Ягоди
 • Вода (ако е необходимо).

Ягоди и сода за хляб, малко вода, в блендер. Достатъчно, се добавя вода, докато тя не образува гъста смес, сравними гладкост, като паста за зъби. В пюре може да добавите и други растителни съставки, като искали (например прах , който предпазва от кариес, а също така избелва зъбите или няколко намалява необходимото масло от чаено дърво, мента или градински чай, които запазват здрави венци).

Магазин поставите в кутия с капак, много близък и ще харчат не за седем дни. Тази паста може да се използва ежедневно за здравето на зъбите.

Една ябълка на ден

Използването на чисти ябълки и зъби, като движение, четки за зъби! Ябълки и ягоди, състоящ се от киселина (общ компонент естетически продукти за избелване на зъбите). Една ябълка на ден помага на зъбите да останат бели.

Куркума за избелване на зъбите

Ако имате повече от съставките не ми харесва, че е крайно време да опитате нещо ново. Как се прави паста нормално избелите зъбите си. да, разбира се, ще са нужни следните съставки:

 • 2 супени лъжици кокосово масло.
 • 2 супени лъжици готварска сода.
 • 4 супени лъжици куркума на прах.

Компоненти е необходимо да се смесват, докато те в крайна сметка гъста паста консистенция . Паста от куркума екстракт може да се използва като обикновени тестени изделия, така че можете леко търкане с четка за зъби на няколко минути, както и след измиване, внимателно изплакнете зъбите и устата на кариес.

 • Екстракт от куркума, със сигурност ще ви помогне в премахването на жълти и кафяви отломки. Много повече за въздействието на екстракта от куркума за зъби, обърнете внимание на нашите статейке– екстракт от куркума, за да облекчи вашите зъби естествено!

Което не е нещо, което изисква, но имам един добър приятел в Facebook посъветва kurkumu още веднъж. Рецептата не е сложна, само малко да се обърне внимание на изкуствени зъби, но аз мисля, че те, разбира се, няма да пожълтяват. Моята племенница постоянно да използвате . Майка й отдавна, преди, когато съм я виждал четка в ръката, както и на 10 минути зъби, без никакви техники.

Активен въглен за избелване на зъбите.

Енергичен медицински въглен е най-доброто средство за избелване на зъбите, когато става въпрос за класификация на надеждни алтернативни лекарства. Активен въглен зъби, без да се вреди на емайла и венците.

 • Активен въглен-това е най-добрият вариант, когато това се отнася до хора, които са много чувствителни зъби.
 • Въглен помага за премахване на петна по зъбите години, пушачите, както и хора, които използват ремонтирана устройство за изравняване на зъбите.
 • За да направите много интересни паста за зъби, ние ви препоръчваме да използвате тези активни съставки

Тези компоненти се смесват

в малки стъклени , в никакъв случай в метални или пластмасови, като въглен токсини. В сместа се предлагат с няколко капки вода или просто с влажна четка за зъби, за да получите от бутилката, и след това да си миете зъбите по 5 минути. След миене на зъбите въглен трябва да се изплакне добре с вода.

Опит с Дискусия на форума:“ съм аз да се отвори, а също и аз мисля, че на активен въглен в аптека. Той е под формата на прах, както и близо 70 kn, а също има и таблетки и струва малко повече от 20 kn. Разбира се, аз бях на хапчета.

 • Те се наричат, и това са едни и същи хапчета, които пие алкохол при диария или. Пет минути измийте с четка за зъби, както и измиване с паста.

Ние трябва не да се ограничи, тъй като именно , се дължи на факта, че въглищата не избавя от . Той се свързва материали, които се предлагат в жълт цвят с нюанс на зъбите.

Аз изглеждаше ужасно с черен уста. Както и зомбита, а също така дори и мивката не изглеждаше по-добре. Докато зъбите лесно да се измие малко от въглища, както и след почистване направих още един цикъл на пране, паста за зъби, която е напълно въглища. И резултатите в момента Denta Seal се вижда след първото пране, не работи.

 • активен въглен зъби.
 • Кокосово масло за избелване на зъбите.

Кокосовото масло е отличен  за здрава кожа и коса. Тегло, кокосовото масло се използва във вид на паста, или като заместител, за класическата паста за зъби. Освен, че това ще бъде зъби, кокосово масло укрепване на зъбния емайл. За да опитате това изключително завладяващ микс, ние ви предлагаме рецепта и всички необходими съставки.

 • 2 супени лъжици кокосово масло.
 • 2 чаена лъжица готварска сода.
 • няколко спад с мента важна масло (ако желаете).

Всички тези активни съставки първо се разбърква в чаша teglici. Преди миене на зъби, четка за зъби, потопена в паста за зъби и четка за зъби, както обикновено. Повече за резултатите от кокосово масло разгледайте нашите записи кокосово масло за избелване на зъбите, както и за укрепване на зъбния емайл!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here