Denta Seal – доклад 2018 – цена, мнения, форум, отзиви, аптека, българия, състав, паста за зъби

15
4.7 (93.33%) 6 votes

Denta Seal - доклад 2018 - цена, мнения, форум, отзиви, аптека, българия, състав, паста за зъбиКолкото и добра устна хигиена да поддържаме, рано или късно се появяват кариесите. Практически няма човек, който да не е страдал от развален зъб през живота си. Ако не понасяте болката на зъболекарския стол и се стремите всячески да я избегнете, тогава трябва да знаете, че вече имате сигурен съюзник, който няма да ви подведе. През 2018 година нова паста за зъби се грижи за денталното здраве като укрепва зъбния емайл и предпазва зъбната повърхност от инфекции и разрушаване. www.DentaSeal.bg

Denta Seal - доклад 2018 - цена, мнения, форум, отзиви, аптека, българия, състав, паста за зъбиперфектна усмивка. Почистете зъбите с Denta Seal – революционната паста с екстракт от морска раковина за здрави и красиви зъби.

Поръчайте на www.DentaSeal.bg

Не пропускайте специалната оферта: Отстъпка -50%

Denta Seal състав, как се приема, как се използва – паста за зъби

Зъбният кариес се среща при огромен процент от хората. Това е най-честото хронично заболяване в световен мащаб. Стоматолозите се шегуват, че кариесът е като хремата – нещо неизбежно. Ако не се лекува и отстрани навреме, кариесът може да предизвика сериозни усложнения като пулпит, абсцес и трупане на гной, принудително умъртвяване и отстраняване на зъби, както и заразяване на съседните здрави зъби. В такъв случай лошият дъх е най-малкото, от което трябва да се притеснявате. Сред по-тежките усложнения добавяме гранулом, кисти, гингивит и периодонтит, при които са засегнати венецът и костната тъкан на челюстта.

Освен болезнени и неприятни, посещенията в зъболекарските кабинети могат да струват много скъпо. Затова и твърде много хора не ходят редовно на профилактични прегледи, не обръщат внимание на зъбната плака и болката при пиене на горещи или студени напитки, подценяват белите петна по зъбите, които са всъщност кариеси в начален етап, и понякога пропускат сутрешното и вечерно миене, защото „нищо сериозно няма да се случи“. През това време кариесите се развиват незабелязано. Докато в един момент болката не напомни, че има проблем. И не сложи началото на продължително лечение, струващо пари, време и нервиwww.DentaSeal.bg

Революционният продукт, създаден само от естествени компоненти, действа на микро ниво като укрепва емайла и лекува пукнатините по зъбите. При редовна употреба за една седмица ще установите видимо заздравяване на зъбите и премахване на налепите и укрепване на венците. След 30 дни ще имате не просто здрави, а ослепително бели зъби и перфектната усмивка, която винаги сте искали.

Това е ефикасният Denta Seal състав от най-високо качество, който съдържа:

 • Хидроксиапатит – течен емайл, синтезиран от морски раковини
 • Минерали
 • Без флуор

Хидроксиапатитът се съдържа в зъбния емайл под формата на кристали, а когато броят им намалее и структурата им започне да се разрушава, зъбите стават податливи на кариеси, прекомерна чувствителност и дегенеративни процеси. Медицинските експерти използват веществото хидроксиапатит за регулиране обмяната на калций и фосфор, но най-вече за възстановяване на загубена костна тъкан. Новото тук е, че веществото е извлечено от морски раковини, като регистрира изключителна съвместимост със зъбния емайл и дентина.

Ето защо екстрактът от морска раковина е революция в продуктите на орална грижа. Нарича се още течен емайл и няма аналог сред компонентите, които в момента се използват от производителите на пасти за зъби. Наночастиците хидроксиапатит проникват дълбоко в емайла, за да укрепят повредените зони, да подсилят кристалите и да образуващ защитен слой. Така рискът от развитие на кариеси е ликвидиран по напълно естествен път.

Лошият дъх е смятан за пряко следствие от ниска орална хигиена и нередовно почистване на зъбите. Колкото и да е неприятен, срамен и подтискащ, често лошият дъх не изчезва след третиране с дентални продукти като паста за зъби и вода за уста. Проблемът може да е свързан както със зъбната плака и зъбния камък, така и със сериозни заболявания като диабет, синузит и настинки, бъбречни и белодробни заболявания.

Не подценявайте здравето на вашите зъби. Ако търсите най-добрата защита от кариеси, а едновременно с това перфектна усмивка и ослепителна белота, тогава трябва да знаете, че работещо и ефективно решение има. www.DentaSeal.bg

Denta Seal мнения – форум, коментари, отзиви

Повечето хора се интересуват от външния вид на зъбите и не обръщат достатъчно внимание на венците, езика и вътрешната част на бузите. Концентрирани в избелването на зъбите, потребителите на дентални продукти забелязват симптомите на заболяванията в късен етап – кървене на венците при пародонтит, пулсираща болка при пулпит, разрушаване на зъбите при редовен кисел вкус в устата и т.н. Ето защо посещавайте редовно стоматолог за прегледи.

Устната хигиена определено е най-добрата превантивна мярка срещу кариеси. Важно е да знаете, че има голяма разлика между измити и наистина почистени зъби. Често при миенето с обикновена четка за зъби остава храна между зъбите и в корените, чието разграждане уврежда емайла и венците. Употребата на клечки за зъби може да увреди тъканите, затова за предпочитане е да използвате конец. www.DentaSeal.bg

От години ме измъчва кариес на един от горните ми кътници. След като смених няколко зъболекари, разбрах, че под некачествено поставената бяла пломба се е развил пулпит. Изтърпях болката с вадене на нерви, почистване и запълване на канали… Дадох над 450 лева, само защото предишният зъболекар не си е свършил работата като хората. Реших, че ще инвестирам в качествени пасти за зъби, които да ме държат далеч от стоматологичните кабинети. Ползвам Denta Seal паста за зъби от три седмици и мога да кажа, че всички налепи и петна по зъбите ми изчезнаха. С просто око се вижда, че зъбите ми не са толкова напукани, както преди.

Татяна

Абсолютно ефективна паста за зъби. Ефектът е поразителен – бели зъби като бисери. Не се съмнявам, че са също толкова здрави. Препоръчвам на всеки.

Ирена

Видях, че жена ми е купила нова паста за зъби, но първоначално не се впечатлих. Тя непрекъснато пробва нови и нови марки и видове. Е, този път е уцелила пастата с главно „П“. За 2 седмици пукнатините по резците ми изчезнаха. А нейната красива усмивка пак грее така, както преди 20 години.

Драгомир

Какви са резултатите?

 • Запълва пукнатините по зъбния емайл
 • Изглажда неравните повърхности
 • Спира образуването на кариеси
 • Премахва зъбната плака
 • Лекува чувствителни зъби
 • Възвръща естествения бял цвят на зъбите
 • Без странични ефекти и рискове от усложнения

Мийте зъбите с паста и мека четка поне по два пъти дневно. Старателно почиствайте зоните между зъбите, където е възможно да влиза и засяда храна. Не забравяйте венците и вътрешната страна на зъбите, прилайте продукта с леки движения не по-малко от 1 минута.

Ефектът на пастата започва в момента, когато се образува пяната, а той е щом достигне повърхността на зъбите и слюнката. Лечебният ефект достига своята максимална ефективност след около 60 секунди. Използвайте редовно в продължение на 30 дни, за да установите видимо здрави и бели зъби. Пастата съдържа естествени компоненти, но се консултирайте с вашия зъболекар, ако сте алергични към някои от тях. www.DentaSeal.bg

Denta Seal - доклад 2018 - цена, мнения, форум, отзиви, аптека, българия, състав, паста за зъбиперфектна усмивка. Почистете зъбите с Denta Seal – революционната паста с екстракт от морска раковина за здрави и красиви зъби.

Поръчайте на www.DentaSeal.bg

Не пропускайте специалната оферта: Отстъпка -50%

Denta Seal цена

Проверявайте редовно интернет страницата, за да намерите изгодни оферти и лимитирани предложения с до 50 процента отстъпка.

Ако имате повече информация за продукта и неговото разпространение, свържете се с нас, включително и на страницата: www.DentaSeal.bg

Там ще намерите и още отзиви от нашите доволни клиенти.

Защото красивата усмивка не е илюзия. Красивата усмивка е съвсем изпълнима цел – и вие я заслужавате. www.DentaSeal.bg

Denta Seal аптека, поръчка, къде да купя

Пастата за зъби се предлага единствено в интернет магазина на производителя и официалната страница на лицензирания разпространител в България: www.DentaSeal.bg

Закупуването става бързо и лесно чрез попълване на формуляра за поръчка. Необходимо е да оставите само имена и данни за контакт, а оператор на Denta Seal Bulgaria ще се свърже с вас, за да уточните адреса за доставка и всички детайли. Пратката ще получите на желания адрес от 1 до 10 работни дни спрямо разстоянието от складовата ни база в България. Заплащането става директно на куриера. www.DentaSeal.bg

Поръчката през интернет страницата ви гарантира, че няма да бъдете измамени с фалшив продукт, а освен това на сайта ще намерите страхотни промоции и отстъпки.

Към момента няма възможност пастата за зъби да бъде закупена от аптека. Не се препоръчва да купувате продукта от чуждестранни платформи за онлайн пазаруване, за да сте сигурни, че няма да бъдете измамени. www.DentaSeal.bg

Denta Seal българия, original

След месец редовна употреба Denta Seal ще възстанови целостта и здравината на емайла на вашите зъби. Освен това, иновативната паста за зъби ще възвърне по природен път бисерната белота на вашата усмивка. Формулата с наночастици позволява на полезните компоненти да се интегрират в зъбния емайл, подпомагайки здравето му отвътре. Продуктът няма странични ефекти и може да се използва по няколко пъти на ден.

Няма нужда да търсите и да опитвате непрекъснато нови и нови продукти, струващи много пари, но водещи само до кратковременни и незадоволителни резултати. При Denta Seal измама няма, твърдят и стоматолози, и хиляди доволни клиенти, които най-сетне намериха точния избор сред богатия асортимент от пасти за зъби на пазара.

Повечето получени мнения изтъкват това, че продуктът е естествен, не съдържа флуор и няма странични ефекти. Други коментари акцентират върху сериозната разработка на доказания Denta Seal производител и спазените европейски стандарти за качество. Тази паста за зъби се появява на пазара след 4 години лабораторни опити на независими експерти от Япония и Канада и 2 години концентрирани усилия единствено и само върху перфектната й формула за 100% ефективностwww.DentaSeal.bg

Denta Seal - доклад 2018 - цена, мнения, форум, отзиви, аптека, българия, състав, паста за зъбиперфектна усмивка. Почистете зъбите с Denta Seal – революционната паста с екстракт от морска раковина за здрави и красиви зъби.

Поръчайте на www.DentaSeal.bg

Не пропускайте специалната оферта: Отстъпка -50%

15 COMMENTS

 1. Хора, защо са всички тези въпроси? В сайта си пише всичко – какви точно съставки има, за какво действа и как. Не четете, само пишете!!!

  • Иван, не виждам причина да се заяждате и то точно тук, където всеки има въпроси за продукта. Неслучайно пише да коментираме във форума. Точно това и правим, а на който не му харесва може би мястото му не е тук.

 2. Сестра ми ползва и ми я препоръча, защото наистина й избелвала зъбите. Затова и аз ще се доверя на нейните отзиви. Надявам да подейства, тъй като съм пушач и зъбите ми са в лошо състояние.

  • За по-бели зъби действа със сигурност. За мен важното е, че ми харесва как усещам устата и зъбите си, след като съм я използвала

 3. Как ще ме убедите, че тази паста е по-добра от всички останали? Че цената й е „по-добра“ виждам, но с какво друго е повече?

  • Пастата е много повече, поне според мен, по няколко причини: избелва зъбите, ако имате пукнатини помага за заздравяването им, почиства много добре, спира кървенето и предпазва от оттегляне на венците. Ако проучите, ще разберете, че не са много пастите, които правят всичко това ЕДНОВРЕМЕННО

  • И на мен цената й ми се стори висока първоначално, но гарантирам, че си струва всеки лев. Сега поне знам, че предпазвам зъбите си от всички възможни инфекции и възпаления. Така не се налага да редувам пастите и да се чудя коя за какво беше.

 4. В Интернет попадам на страшно много и различни сайтове, едва намерих вашия. Съветвам ви да обозначите някак сайта като original, за да няма объркване и да не се чудя къде да купя

  • На мен ми я препоръча приятелка. Предупреди ме, че ще платя повече, но и ми каза, че ефектът няма нищо общо с обикновените пасти за зъби. Аз също си купувам само тази паста. Може и да има фалшификати, но засега, слава богу, не съм попадала

  • Интересно. Аз пък много лесно намерих сайта, написах в Google “Denta Seal aптека“ и така разбрах, че пастата може да се закупи само от официалната страница. Между другото – много хубава паста, за трети път поръчвам, защото зъбите ми станаха по-бели и чувствителността изчезна.

  • This is Bulgaria. Дори ментето може да е менте. Затова внимавайте?

 5. В Интернет попадам на страшно много и различни сайтове, едва намерих вашия. Съветвам ви да обозначите някак сайта като original, за да няма объркване и да не се чудя къде да купя

 6. Зъбите ми по принцип са много чувствителни – особено при сладко, горещо и студено ме болят. Искам да поръчам паста за зъби, която да ми помогне при третирането на тоя проблем. За Denta Seal, моля, напишете, който я е ползвал. Стана ми много интересно, че съдържа екстракт от морски раковини, защото не са много здрави.

 7. Сигурен ли си, че проблемът с кървенето не идва от четката за зъби? Аз също имам чувствителни венци и все още понякога забелязвам кръв по четката, особено ако търкам по-силно. Но генерално може би ти кървят от използването на много твърда четка. Пробвай с такива на които пише Super soft, на мен дори Soft понякога са ми твърди – зависи на коя марка, де. Колкото до паста за зъби Denta Seal, според мен най-малкото успокоява венците, затова няма да сбъркаш ако я поръчаш.

 8. Тази паста за зъби подходяща ли е за използване, ако имам кървене на венците? Пробвах с много различни пасти и наистина не мога да намеря най-подходящата за мен. http://www.DentaSeal.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here