Heart Tonic Завършен коментари 2019 цена, мнения, отзиви, форум, състав, в аптеките, българия

21
4.2 (84%) 10 votes

Heart-Tonic-цена,-мнения,-отзиви,-форум,-състав,-в-аптеките,-българия

През 2018-а година ново натурално средство за овладяване и превенция на хипертонията подобрява здравето на стотици хора. Вече е възможно да успокоим опасното високо кръвно налягане, разчитайки изцяло на даровете на природата. Кардиолозите оценяват ефективното действие на 100% органичния медикамент, разработен след 8-годишни медицински изследвания и тестове, който няма странични ефекти и не отключва други заболявания, а тъкмо обратното. Той работи комплексно за цялата сърдечно-съдовата система и действа срещу заболявания като аритмия и стенокардия. www.HeartTonic.bg

Heart-Tonic-цена,-мнения,-отзиви,-форум,-състав,-в-аптеките,-българияИмате едно сърце. Погрижете се за него! Опитайте 100% органичния медикамент Heart Tonic и се радвайте на спокоен живот.

Поръчайте на www.HeartTonic.bg

Не пропускайте специалната оферта: Отстъпка -50%

Heart Tonic състав, как се приема, как се използва

Хипертонията, наричана още артериална хипертония, е смъртоносно хронично заболяване, при което кръвното налягане в артериите е трайно повишено. Това принуждава сърцето да изразходва повече енергия, за да осъществява циркулацията на кръвта в кръвоносните съдове. В резултат сърцето се изтощава и животът му се съкращава. Дори умереното повишаване на артериалното кръвно крие сериозни рискове за здравето.

Хипертонията е главен рисков фактор за инсулт (мозъчен удар), мозъчен кръвоизлив, инфаркт на миокарда (сърдечен удар), сърдечна недостатъчност, аневризма на артериите, периферна артериална болест и хронично бъбречно заболяване.

Хипертонията предизвиква човечеството от древността, а за да се справят с нея древните народи предизвиквали кръвозагуба чрез пиявици и разрези, а понякога се стигало и до ампутации. В Древен Китай лекували т.нар. “болест на ускорения пулс” чрез пускане на малки количества кръв от тялото на пациента. Любопитна подробност е, че същото предписвал и Хипократ, основоположникът на медицинската наука. Следващият пробив идва през 16-ти век, когато английският лекар Уилям Харви описва кръвообращението в човешкия организъм и сърдечно-съдовата система, полагайки основите на научните наблюдения и познания в тази област.

Първият апарат с маншет за измерване на кръвното налягане е изобретен през 1896-а година от италианския медик Шипионе Рива-Роч. Той подобрил съществуващите дотогава сфигмоманометри, като добавил емблематичния до днес турникет около ръката на пациента, за да притисне крайника и така да прецизира изследването. Това нововъведение задало качествено нов стандарт на тези апарати, а следващата стъпка направил руският изобретател Николай Коротков, чието име днес носят сърдечните тонове.

Последните 100 години бележат значителен прогрес в изучаването и лекуването на хипертонията. Съвременно обаче това хронично заболяване засяга все повече хора по света, включително и все по-голям брой деца. Смята се, че всеки пети жител на планетата е изложен на риск от инсулт или инфаркт.

Как да определим високото кръвно налягане?

Нормалното кръвно налягане при състояние в покой е в диапазона 100 – 140 mmHg  (горна граница – когато сърцето се е свило) и 60 – 90 mmHg (долна граница, когато сърцето се е отпуснало). Когато редовната измервана стойност е 140/9 mmHg или по-висока, установяваме наличие на високо кръвно налягане.

Най-често срещана е първичната хипертония, при която няма категорична и ясно изразена причина за високото кръвно налягане. Около 90-95 на сто от случаите са именно в тази категория. При останалите 5 – 10 на сто от пациентите високото кръвно е следствие от заболявания на бъбреците, артериите, сърцето или ендокринната система. Това е т.нар. вторична хипертония.

Често заболяването се открива при болнични прегледи заради други оплаквания и симптоми, като главоболие, хронична умора, подуване на лицето, премрежване на погледа, бучене в ушите, задух, втрисане, ускорено потене, изтръпване на пръстите на краката и ръцете, нарушено равновесие и други. Статистиката показва, че 67% от пациентите с хипертония не осъзнават, че са болни, защото най-честно са склонни да приписват гореизброените проблеми на стрес и преумора. www.HeartTonic.bg

 • Биофлавоноиди, добити от смола на смърч за нормализиране на кръвното налягане
 • Екстракт от салвия или градински чай за облекчаване на стреса и тревожността
 • Екстракт от розмарин за подобряване на обмяната на веществата и бъбречната функция
 • Екстракт от босилек за понижение на кръвната захар
 • Екстракт от бръмбар-корояд за прочистване и заздравяване на кръвоносните съдове
 • 100% органичен състав
 • Без странични ефекти

Биофлавоноиди са антиоксиданти с уникална биологична активност. Те се срещат в растителния свят, особено в плодовете и зеленчуците. Известни са с това, че предотвратяват натрупването на плаки по стените на кръвоносните съдове и намаляват нивата на “лошия” холестерол. В случая биофлавоноидите са добити от смолата и кората на борови дървета и женско биле.

Екстрактът от салвия помага за облекчаване на стреса и тревожността. Салвията е известна като билка на столетниците, тъй като действа тонизиращо, успокоява нервното напрежение и депресивните състояния. Билката обаче спомага и за намаляване на артериалното налягане.

Екстрактът от розмарин служи за подобряване на метаболизма и бъбречна функция. Освен ароматна подправка, широко използвана в италианската и гръцката кухня, розмаринът подсилва имунната и циркулаторната система на човека. Екстрактът от босилек,  също основна кулинарна подправка по Средиземноморието, регулира нивото на захар в кръвта и възпрепятства диабета. Екстрактът от бръмбар-корояд пък прочиства и заздравява кръвоносните съдове.

Приемайте Heart Tonic по 4 пъти на ден. Разтворете половин чаена лъжичка от прахообразния продукт в чаша вода или мед, около 30 минути след хранене, за да вкарате пулса в норма. До часове ще забележите, че кръвното ви налягане се нормализира. За около 3 месеца редовният прием на революционно лекарство подобрява функционирането на сърдечно-съдовата система и действа срещу заболявания като стенокардия, аритмия и неврози. Паметта ви също ще се подобри. Може да очаквате и възвръщане на говора и двигателните способности, ако сте преживели инсулт.

Прахообразният Heart Tonic не обещава резултати до минути, но може да разчитате на него за дългосрочно регулиране на сърдечната функция и кръвообращението. Животът ви ще продължи в ритъм без сътресения и неочаквани кризи. Разбира се, въздействието на медикамента е строго индивидуално за всеки човек, но независимо от възрастта и здравословното състояние, продуктът улеснява протичането на кръвта през вените и благоприятства кръвоносната система. www.HeartTonic.bg

Heart Tonic мнения – форум, коментари, отзиви

Високото кръвно се лекува всеки ден и именно постоянството е най-важно. Промените в хранителния режим и активният начин на живот са първата стъпка към това сърцето ви да работи нормално.

Лекарите горещо съветват да прекратите вредните навици като тютюнопушене, алкохол, бърза храна, заседнал начин на живот. Заложете на свежи храни, плодове и зеленчуци, спете поне по 8 часа на ден, бъдете физически активни и ограничете употребата на сол. Няма как да не включим тук също така превантивното и терапевтично средство Heart Tonic, чиято „тайна“ на успеха всъщност е неговата 100% натурална формула. www.HeartTonic.bg

Не бързайте с хапчетата за високо кръвно, защото ще трябва да ги пиете цял живот. Вместо да ставате лесна плячка на фармацевтичната индустрия, припомнете си, че силата на природата се е доказала през вековете. В народната медицина има много полезни съвети, а днешните натурални средства като Heart Tonic могат да ви помогнат, без да увреждат тялото

Илия Димитров

От високо кръвно страдаме и аз, и мъжът ми. Толкова време загубихме по лекари. Какви ли не хапчета сме пили. Какви ли не отвари съм варила по съвет на приятели. Всеки път изтръпвахме като моето или неговото сърце се разтропа. Дъщеря ми много държи на здравословния начин на живот и тя донесе вкъщи Heart Tonic. Мога да кажа, че за времето, през което и двамата го пием, кръвното се укроти и сме много по-спокойни.

Иванка Петрова

хора не забелязват симптомите на хипертонията и търсят помощ, чак когато стане късно. Трябва повече самоконтрол – оттам започва всичко, а къде и как свършва си зависи изцяло от вас. Хора, грижете се за себе си и ще доживеете дълголетие

Емил Георгиев

Какви са резултатите?

 • Нормализиране на високото кръвно в рамките на шест часа
 • Хармонизиране на пулса
 • Подобряване на сърдечната функция
 • Прочистване на кръвоносните съдове
 • Рехабилитация на сърдечно-съдовата система
 • Елиминиране на стенокардия, аритмия, неврози
 • Подобряване на паметта
 • Подобряване на обмяната на веществата
 • Възстановяване на говора след инсулт
 • Без странични ефекти

Heart-Tonic-цена,-мнения,-отзиви,-форум,-състав,-в-аптеките,-българияИмате едно сърце. Погрижете се за него! Опитайте 100% органичния медикамент Heart Tonic и се радвайте на спокоен живот.

Поръчайте на www.HeartTonic.bg

Не пропускайте специалната оферта: Отстъпка -50%

Heart Tonic цена

Пушенето, освен Heart Tonic цена това, разбива кръвоносните съдове, цена
и тези, с повишено налягане, така бързо. Правете спорт, правилно хранене, поддържане цена на здравословно телесно тегло, да се откажат от пушенето, почивка, избягване на стреса, контрол и лечение на кръвното налягане, за лечение на захарен диабет, контрол и лечение на повишени нива на холестерола.

Лекарства

Повишено налягане и днес може да се лекува успешно, защото има много добри и доказани лекарства. Те работят по различен начин, така че почти винаги може да се намери най-подходящия медикамент и доза от това лекарство или комбинация от лекарства за всеки пациент. В началото постепенно се инжектира лекарство и коригира дозата до постигане на добро регулиране налягане през деня и нощта. Поради това, важно е да направите няколко измерване на налягането на ден (в началото), и е изключително важно, и (самоконтрол) налягане, на които се извършва от самия пациент.

Желателно е също така време на запис и стойности на налягане, за да лекарят получава по-пълна представа, движение, налягане в рамките на деня (и седмицата). Важно е да се знае, че повечето пациенти, които добре контролира налягане често са комбинация от две или повече лекарства. не просто пиене на лекарства, но трябва да работи.

Heart Tonic в аптеките, поръчка, къде да купя

За момента поръчката става единствено единствено и само по интернет – от магазина на производителя и официалната страница на лицензирания разпространител в България: www.HeartTonic.bg. Поръчката оттам ви гарантира, че няма да закупите фалшив продукт, а освен това на сайта ще намерите промоции и отстъпки.

Това става бързо и лесно чрез попълване на онлайн формуляра с актуална информация от страна на клиента. Необходимо е да оставите само имената и данни за контакт, а наш служител ще се свърже с вас, за да уточните адреса за доставка. Ще получите и съобщение за потвърждение на поръчката. www.HeartTonic.bg

 

Heart Tonic българия, original

Засегя няма възможност продуктът да бъде закупен от аптека. Не се препоръчва да купувате медикамента от чуждестранни платформи за онлайн пазаруване, за да избегнете с имитиращ продукт. Потърсете уникалния идентификационен код на опаковката, за да се уверите, че е оригинален. www.HeartTonic.bg

 

Heart-Tonic-цена,-мнения,-отзиви,-форум,-състав,-в-аптеките,-българияИмате едно сърце. Погрижете се за него! Опитайте 100% органичния медикамент Heart Tonic и се радвайте на спокоен живот.

Поръчайте на www.HeartTonic.bg

Не пропускайте специалната оферта: Отстъпка -50%

21 COMMENTS

 1. Имам чувството, че проблемът със сърцето е от психологическо естество. От две години поддържам високо кръвно между 112/70 до 170/105, като понякога това става през целия ден, а друг път в рамките на час – два. Кардиологът ми предписа няколко различни лекарства, но без никакъв ефект. Вместо това прекарах микроинфаркт. Сега ми предлагат коронарография, но въпросът е кръвното да се нормализира, за да мога да издържа. Много се отчаях. Влязох в път без изход, нервите ми не издържат. Как да се справя с проблема? Дали този прах ще ми помогне???

  • Знам какво ви е, Госпожо. От години пия лекарства за високо кръвно, но точно това, което ми помагаше го спряха от аптеките. Много се уплаших, защото се върна шумът в сърцето. Започнах да търся други начини и чрез племенника ми научих за това лекарство. Ползвам го редовно и искам да кажа, че за Heart Tonic цена и наличност нямат значение. Не търсете повече. Питай някой млад човек да ви направи поръчка по интернет, ако не може да се справите сама

   • Благодаря ви! Ще помоля внучката ми. Дано детето да ми донесе късмет.“ –

 2. В Heart Tonic измама няма. Най-добрият начин да се погрижите за вашето здраве е естественият начин – чрез билки, полезни вещества от самата природа. За щастие, днес този принцип може да се приложи от науката, а ние да лекуваме с натурални продукти едни болести, без да отключваме други.

  • Съгласна съм за казаното от Ангел Иванов. Фармацевтичната индустрия колкото е дала живот и здраве на хората, толкова и ги превърна в нейни роби до последния им дъх.

 3. Не е трудно да откриеш в интернет как се използва и как се приема този ефикасен продукт. Не е трудно да го поръчаш. Трудно е да осъзнаеш, че имаш проблем с кръвното налягане. Лекарства има, лекари има, но първо трябва да си отвориш очите и да си признаеш пред себе си. На 23 години съм и по принцип се водя, че страдам от хипертония, но сега изобщо нямам никакви оплаквания.

  • Тодор, как е възможно на тази възраст да имате сериозен проблем с кръвното налягане??? Наистина ми е интересно, че попаднат на тази страница, защото досега си мислих, че само възрастните хора имат хлопащи сърца.

  • Да, това е доста срещана заблуда. Това че си млад, не означава, че не ти вредят заседналият начин на живот, цигарите и алкохола, пържената и мазна храна, затлъстяването. Все повече деца имат проблеми с кръвното, а това, ако ви интересува, е една световна тенденция. Няма възраст за хипертонията, когато не се грижиш достатъчно добре за себе си и особено когато имаш други съпътстващи заболявания.

 4. Много зависи от конкретните причини. Имах такъв един период с учестено сърцебиене. Личният ми лекар е кардиолог и ми предписа хапчета, които пих в продължение на две седмици. Кръвното ми се оправи и досега (вече 5 години) нямам проблеми. Стигнахме до заключение, че това високо кръвно съм по получил заради стреса и обездвижване от работата. Като казах, че нямам проблеми, това се дължи на мерките, които взех – спорт, ходене по планини, повече плодове и зеленчуци, по-малко сол, както и нова работа…

  • От дядо ми знам, ако сърцето ти прескача – яж чесън. Само че на новата работа няма да ти помогне особено и ще направиш лошо впечатление на колежките

 5. Виж, такива проблеми не съм имал. Най-много колежките да ме посъветват да заместя чесъна с хрян по рецептата на Петър Дънов. И без това постоянно слушам за диетите, които е измислил. Значи, настъргваш едно парченце, прецеждаш и пиеш. Хоп, всичко е точно. А дано, ама надали.

 6. Някои хора прекалено много се притесняват и сами си създават не здравословни, а психологически усложнения. Кръвното ми е с перфектни показатели. На 45 години съм и пия по 3-4 кафета на ден, ям и пия какво ми се яде и пие, а на всичкото отгоре пуша от 21 години. Единственото, което май правя правилно, е да пия много вода. Карайте я по-спокойно, наслаждавайте се на живота и не се плашете толкова. Ей по това се познава здравият и щастлив човек. http://www.HeartTonic.bg

 7. Имах високо кръвно и постоянни световъртежи. Съседка ми препоръча този продукт, като ме увери, че работи безотказно. Много съм й благодарна, защото вече две седмици нямам никакви проблеми. Препоръчвам Heart Tonic !

 8. Препоръчвам, защото работи безотказно и ефективно! Вече една година го ползвам и проблемите със сърцето ми напълно изчезнаха. Вярвам,че този продукт допринесе за това!

 9. Искам да споделя, колко съм доволна от продукта. След по-малко от месец имах огромни резултати, които надхвърляха очакванията ми. Вземам ежедневно, по 4 пъти на ден и знам, че подобрението ми се дължи на него!

 10. Нормализирах кръвното и сърцебиенето си с този продукт след по-малко от две седмици. Подобри паметта ми и бих го препоръчал на приятели и познати наистина работи.

 11. Здравейте! Искам да споделя своя опит с продукта. Веднага след няколко приема уравновеси кръвното ми налягане. Не спирам да го използвам от тогава. Препоръчвам го на всеки!

 12. Препоръчвам продукта горещо! Мъжът ми също го пие, откакто видя резултатите наистина допринесе за начина ни на живот!

 13. В продължение на 3 месеца пия Heart Tonic е резултатите са на лице! Стабилно кръвно налягане и никакви странични ефекти.

 14. Приемах го всеки ден в продължение на три седмици. Ефекта беше, че кръвното ми се стабилизира. Доволен съм и препоръчвам продукта, защото има резултати.

 15. Много съм блгодарна на ползвам го повече от половин година и не съм изпитвала никакви проблеми. Препоръча ми го една позната, която имаше проблеми със сърцето. http://www.HeartTonic.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here