Multi Slim мнения, цена, отзиви, форум, състав, в аптеките, българия

10
5 (100%) 2 votes

Multi-Slim-мнения,-цена,-отзиви,-форум,-състав,-в-аптеките,-българия

Борбата с излишните килограми не признава възраст, пол и материално положение, нито пък сезони. Именно през лятото обаче затлъстяването става най-непоносимо и принуждава немалко жени и мъже да изпадат в крайности, само и само за да се чувстват добре в тялото си. През 2018-а година един революционен продукт, разработен изцяло от естествени съставки, осигурява трайно отслабване, здраве и самочувствие на стотици потребители в Европа и САЩ. Неслучайно за топящата мазнините хранителна добавка Multi Slim отзиви на одобрение вече валят и от България. www.MultiSlim.bg

Multi-Slim-мнения,-цена,-отзиви,-форум,-състав,-в-аптеките,-българияМечтаете за идеална фигура? Искате да стопите излишните килограми? Опитайте Multi Slim и се върнете в топ форма!

Поръчайте на www.MultiSlim.bg

Не пропускайте специалната оферта: Отстъпка -50%

Multi Slim състав, как се приема, как се използва

Затлъстяването е истински бич за съвременните хора. Освен липсата на увереност и прояждащото чувство за срам, излишните килограми предизвикват сериозни здравословни проблеми – холестерол, диабет, запушване на кръвоносните съдове и сърдечни проблеми, астма, хормонални проблеми, а понякога могат да причинят животозастрашаващи психически и хранителни разстройва.

Сред най-известните болестни състояния са анорексия и булимия, особено опасни за младите жени и момичета, които искат на всяка цена на бъдат с мерки 90 / 60 / 90. Докато едни хора прилагат маниакален контрол над телесната си маса, други смятат, че дебелината им е „наследена“, че се дължи на някакъв ген в семейството, който забавя метаболизма, и нищо не може да се направи. Това обаче изобщо не е вярно, или поне до момента научната общност не е постигнала единодушие по въпроса за съществуването на „ген на дебелите хора“. www.MultiSlim.bg

Нормализирането на килограмите сега става много по-лесно, безопасно и естествено. Изпробвайте новия 100% натурален сироп – Multi Slim състав, в който влизат:
Екстракт от артишок
• Форсколин
• Ябълков пектин
• Стевия
• Без странични ефекти

Защо трупаме килограми?

90% от излишните килограми се натрупват върху тялото поради една основна причина – некачествената храна. Приемането на храни с високо съдържание на изкуствени консерванти, ароматизатори и оцветители, с наситени и трансмазнини, със завишени нива на подсладители или сол, забавят храносмилателната функция и се натрупват в организма. Липсата на двигателна активност – било под формата на спорт, упражнения или обикновено движение като придвижване пеша на средни разстояния – способства за задържането на излишните килограми и различните усложнения върху здравето на човека. Стресът е още един от факторите, както и заболявания на черния дроб, щитовидната жлеза и други органи.

Затлъстяването е болестно състояние, причинено от нарушеното равновесие на енергията, която си набавяме чрез храната, и енергията, която изразходваме. Експерти са изчислили, че затлъстяването намалява продължителността на живота средно с шест до седем години.

Културата на изобилието

Въпреки че в някои антични култури боготворели пухкавите тела, особено на жените като символ на плодородие, в Древен Египет и Древна Гърция на“болестта на тялото“ е предизвиквала сериозно внимание. Мъдреците и първите лекари обърнали внимание, че физическият труд е основното избавление от проблема. Добавяйки античния култ към перфектните тела на воините и спортистите, по-пухкавите тела се загнездили в масовото съзнание като основно женска черта, като белег за красотата.

През Средновековието „сериозното“ телосложение станало символ на сила, благоденствие, просперитет и власт. Това е видно и през Ренесанса, чиито най-известни произведения на изкуството показват пищни дами и перфектни мъжки тела, например „Раждането на Венера“ на Ботичели и скулптурата „Давид“ на Микеланджело. Индустриалната епоха и техническият прогрес дали на хората изобретения, които подобрили живота им. Хората можели по-ефективно да произвеждат храна, вместо да гладуват. Средният ръст и тегло се повишили – тенденцията, която продължава и днес, най-вече заради същите причини – изобилие от храна и развитието на хранително-вкусовата промишленост.

Затлъстяването е новата епидемия

Съвременните хора ядат много повече и много по-вредна храна, отколкото предшествениците им преди 100 или 200 години. Това се нарича свръххранене, свръхконсуматорство, ако щете. Очевидна е разликата, например, в японската култура, където човек яде толкова храна, колкото му е необходима, а не колкото може да погълне. Неслучайно японците са най-дълголетната нация в света. В Европа най-стройни са скандинавските народи – норвежци, шведи и датчани, докато британците с наднормено тегло представляват цели 61% от населението.

България е на пето мястото в европейската подредба, но притеснителното е, че затлъстяването сред децата и младежите расте с много бързи темпове. Ако през 1975-а година едва 10 на процента от българите са имали излишни килограми, сега това важи за 25 на сто. Статистиката показва, че ако през 1980-а година в света е имало 857 милиона затлъстели граждани, то през 2013 година този брой е скочил на 2.1 млрд. Това е ръст от 145 процента. Към настоящия момент на планетата живеят 8 милиарда души. 41 на сто от тях имат повече килограми, отколкото трябва спорен т.нар индекс на телесна маса. Топ три на държавите в тази класация са САЩ, Китай и Индия.

Как да определим наднорменото тегло?

Най-популярният метод чрез т.нар. Индекс на телесната маса (ИТМ), въведен от Световната здравна организация. Той се изчислява като разделите вашите килограмите на височината в метри на квадрат. Например, ако тежите 55 килограма и височината ви е 1.6 м, тогава трябва да разделите 55 на 1.6 x 1.6 или 2.56. Ще получите 21.5. Нормалното тегло е прието да бъде в интервала от 18.5 до 24.99. При ИТМ между 25 и 30 попадате в графата „наднормено“ тегло, а над 30 следват различните по тежест степени на затлъстяването. Например, ако тежите 80 килограма и при височина от 1.6 метра, вашият ИТМ ще е 31.5. Това означава, че страдате от затлъстяване първа степен. ИТМ се оспорва от редица специалисти, тъй като не е достатъчно прецизен метод – един 90-килограмов мъж, например, може да бъде и със затлъстяване, и с много мускулна маса, ако е професионален спортист.

Медицинските експерти вече говорят и за социалната изолация като пряко следствие от наднорменото тегло. Хората, които непрекъснато се борят с кантара, стават все по-склонни да се изолират, за да не бъдат осъждани или критикувани от околните. Бизнесът пък забелязва друга тенденция – дебелите служители са дискриминирани на работното място и по-трудно намират с какво да се препитават. Не е нужно всички тези неприятности и да ви се струпват на главата.

Това е 100% натурален и екологично чист продукт, който не съдържа изкуствени вещества, химикали и ГМО. Сиропът е произведен по европейска технология като хранителна добавка и няма негативни странични ефекти. www.MultiSlim.bg

Артишокът е полезен зеленчук, който се слави като бърз стимулатор за отслабване, пречистване на токсините в тялото и мощен антиоксидант. Екстрактът от артишокът спомага за разграждане на мазнините, подобряване на храносмилането и функцията на жлъчката, като не само ни помага да се освободим от излишното тегло, но и цялостно повишава тонуса на организма.

Форсколин е активната съставка на многогодишното тропическо растение Колеус Форсколи, известно като убиец на мазнините. Форсколинът ускоряване на метаболизма и стимулира разграждането на мастната тъкан, като същевременно запазва мускулната. Това вещество често присъства в продуктите за отслабване, тъй като постига забележителни резултати. От векове народите в тропическите области на Азия и Африка са установили резултатното му действие, сега съвременната наука заслужено му обръща внимание. Освен безспорното му действие срещу мазнините, екстрактът от Форсколин създава чувство за ситост и така намалява апетита.

Ябълковият пектин доказано понижава холестерола и кръвната захар, прочиства стомашно-чревния тракт и съдейства за освобождаването на токсините от тялото. Неслучайно ябълките се препоръчват като добавка към въглехидратна храна и един от най-добрите приятели на черния дроб. А освен това са богати на витамини. Стевията е естествен заместител на захарта. Тя не води до разваляне на зъбите и почти няма калории. Ароматът от малини превръща този сироп във вкусно удоволствие за пиене всеки ден.

Всички тези натурални компоненти ще сбъднат мечтите ви за идеална фигура. Неслучайно сиропът прави силно впечатление, тъй като действа активно на зоните с натрупвания на мазнини и ускорява разграждането на веществата в организма. При Multi Slim измама няма, твърдят и медицински експерти, и доволни потребители.

Multi Slim – начин на използване?

Пийте по 1 мерителна чашка сутрин преди закуска. Това се равнява на 20 милилитра. Не превишавайте дозата. Това е хранителна добавка, а не продукт за хранене. Прочетете внимателно инструкциите за употреба на опаковката. Продуктите не се препоръча на бременни и кърмещи жени. Уверете се, че не сте алергични към нито една от съставките муwww.MultiSlim.bg

Multi Slim мнения – форум, коментари, отзиви

Вече сте се отказали? Отдавна сте изхвърлили тесните дрехи? Пробвали сте какви ли не диети, лишения и хранителни добавки, но нищо не се е получило, а тъкмо обратното – качили сме още и още килограми? Тогава трябва да знаете, че формулата с естествени съставки, разработена от сертифицирания Multi Slim производител, не обещава моментална, а безопасна загуба на теглото. За един месец ще свалите около 10 килограма, още на първата седмица резултатите ще бъдат видими – ще сте отслабнати поне с 5 килограма. Проблемите с храносмилането и стомаха ще изчезнат, тялото ви ще се освободи от токсините, а кожата, ноктите и косата ми ще укрепнат.

Какви са резултатите?

 • Ще отслабнете 10 – 12 килограма за един месец
 • Метаболизмът ви ще се ускори
 • Мазнините ще изгарят от зоните с най-голямо натрупване
 • Теглото ви ще се редуцира
 • Токсините ще се отделят от тялото ви
 • Нивото на лошия холестерол ще падне
 • Постоянното чувство за глад ще изчезне
 • Кожата, косата и ноктите ви ще се заздравят
 • Без странични ефекти
 • Без да трябва да променяте режима си на хранене

www.MultiSlim.bg

Свалих 10 килограма за един месец! Не мога да повярвам, но е самата истина. Край на мъките! Край на широките рокли и гълтането на корема пред хората. Край на подигравките, обидите, намусените погледи, цъкането с език при разминаване на улицата, край на ниското самочувствие, съжаленията, че си хапнала малко шоколад, филия хляб или пържени картофки.. Край!

Валентина Петрова

Само който не е пробвал Multi Slim, само той не е успял. И аз, и майка ми се подмладихме, след като започнахме да го пием. Сякаш отново съм на 20 и усещам свободата. Тя сякаш отново е на 40, виждам я, че по-активна отвсякога, а пък и наистина се харесва много повече от преди.

Стефания Хинкова – Иванова

Жена ми не каза на никого като започна да пие този сироп, защото не искаше да се разочарова пред другите, ако не беше сполучила. След раждането на детето тя не можеше да свали килограмите, които наддаде. Срамуваше се много и постоянно се теглеше на домашния кантар. Понеже често пътувам по работа, едвам я познах като се върнах след две седмици. Беше отслабнала видимо и видимо си върна самочувствието.

Георги Тонев

Multi-Slim-мнения,-цена,-отзиви,-форум,-състав,-в-аптеките,-българияМечтаете за идеална фигура? Искате да стопите излишните килограми? Опитайте Multi Slim и се върнете в топ форма!

Поръчайте на www.MultiSlim.bg

Не пропускайте специалната оферта: Отстъпка -50%

Multi Slim цена

Проверявайте редовно интернет – страницата, за да намерите ексклузивни оферти и лимитирани предложения с до 50 процента отстъпка. Заплащането става с наложен платеж при доставка.

След като вече научихте всичко за най-добрия и безопасен начин да стопите тлъстините, остава само да се уверите сами. Доверете се на опитните специалисти, които създадоха вашия природен помощник срещу мазнините. Постигнете максимален ефект върху вашето тяло, без да се подлагате на лишения и диети. Отслабнете безопасно.

Ако имате нужда от повече информация за разпространението на течния противник на излишните килограми, не се колебайте да посетите официалната страница на Multi Slim в България: www.MultiSlim.bg

Покажете стройна фигура, защото го заслужавате. Изправете се гордо пред очите на целия свят. За да ви харесват всички. И най-вече – за да харесвате вие.

Multi Slim в аптеките, поръчка, къде да купя

Това става за секунди чрез попълване на онлайн формуляра с актуална информация от страна на клиента. Необходимо е да оставите само имена и данни за контакт, а служител на Multi Slim Bulgaria ще се свърже с вас, за да уточните адреса за доставка.

Към момента няма възможност капките да бъдат закупени от аптека. Не се препоръчва да купувате хранителната добавка от чуждестранни платформи за онлайн пазаруване, за да избегнете измама с имитиращ или нискокачествен продукт. www.MultiSlim.bg

Multi Slim българия, original

Откъде да купя Multi Slim?

Революционният сироп се предлага единствено в интернет – магазина на производителя и официалната страница на лицензирания разпространител в България: www.MultiSlim.bg. Поръчката оттам ви гарантира, че ще закупите оригиналния продукт – в шишенце от 300 милилитра. На сайта ще намерите и страхотни промоции и отстъпки, осигурени от доказания Multi Slim производител в България, както и множество коментари.

Multi-Slim-мнения,-цена,-отзиви,-форум,-състав,-в-аптеките,-българияМечтаете за идеална фигура? Искате да стопите излишните килограми? Опитайте Multi Slim и се върнете в топ форма!

Поръчайте на www.MultiSlim.bg

Не пропускайте специалната оферта: Отстъпка -50%

10 COMMENTS

 1. Цял живот съм била дебела. Родих се 4 килограма и 300 грама. На първата ми бебешка снимка приличам на топче. Като дете бях с огромни бузи – и досега са ми такива. Винаги съм била по-едра от останалите деца. От нашия клас първа започнаха да ми растат гърците и ми дойде цикълът. Постоянно ме беше срам от тялото ми, как изглеждам. Като тинейджърка нещата се влошиха. Никой не ме искаше в никоя компания. Нямах приятели и постоянно се самонаказвах с гладуване, което изобщо не помагаше. Хранех се буквално насила. Съучениците или ме избягваха, или ми се подиграваха – кой зад гърба, кой право в очите. До ден-днешен се чувствам неудобно, тромаво, грозно. Пробвах да тичам, но проблемът ми с коляното се изостри, а пък на всичкото отгоре огладнявам още повече. Броя всяка калория и направо… наистина ви казвам, не издържам. Ще се доверя на сиропа Multi Slim. Друг избор нямам.

  • Катя, позволявам си да те наричам на малко име, това нещо ми мирише на поредната лъжа. Отслабването се прави бавно и постепенно, а не шоково. Да свалиш десетина кила за две – три седмици си е екстремно. После трябва много внимателно захранване, за да не си скапеш стомаха. А след това пък идва още по-трудното – да запазиш теглото на новото вино, вместо на бърза ръка да го наддадеш

  • Разбира се, че е така. Искам да отслабна безопасно, така че в този случай съм склонна да се доверя на природните съставки и билкови екстракти в този продукт. Като гледам как се използва, нищо не ми пречи да опитам.

  • Ти си знаеш. Мини после да споделиш какви са резултатите.

 2. Да си пълен не означава да си болен. Няма лошо да имаш няколко килца отгоре. Няма лошо да имаш едра структура. Това с перфектните тела е мания, много доходна мания, защото от нея се хранят и печелят милиони всякакви диетолози, готвачи, блогърки и разна съмнителна паплач, дето най-вероятно от нищо не се лишават да ядат. Истинските диагнози и лечения ги поставят лекарите. Отидете на лекар и той ще ви каже дали сте наред или не. Другото е несериозно.

  • Браво за коментара. Подкрепям ви, защото дъщеря ми получи анемия от глад и диети. В пубертета я беше срам, че расте бързо. Почна да прави всякакви диети, чела – недочела из интернет, разбрала и недоразбрала от разни предавания със „специалисти“, които казват, че това е вредно, онова е вредно, от третото се умира, от четвърто се пълнее. В 11 клас 20 дни изкара само на грозде. Знаете ли какво стана? Опита да яде кисело мляко и като се почна едно повръщане… Закарахме я на лекар, един месец седя вкъщи да се захранва. Дойде й акълът в главата. Като се замисля колко сериозно проблеми можеше да си създаде, направо страх ме хваща. За щастие, навреме се справихме.

  • Днешните младежи имат силно желание да се харесат на другите, толкова силно, че е нездравословно. Момчетата са в другата крайност – те искат да са силни и едри. Родители, грижете се децата си.“ –

 3. Да ви кажа от личен опит – резултатите са отлични, страхотни, невероятни. 13 килограма заминаха за няколко седмици. Нямам думи да опиша колко много ми помогна Multi Slim. И мъжът ми почна да го пие. Струва си да опитите. От толкова много негативни коментари хубавите неща потъват в блатото.

 4. Мъжът ми има огромен корем от типа „баскетболна топка“. Той му вика бирено шкембе, сам си го отгледа през годините. Извън рамките на шегата, коремът му пречи на дишането, бързо се изморява, страда от запек в продължение на дни. Той е висок, краката и ръцете му не са дебели, а като млад беше същинска фиданка. Не мога да го накарам да пази диета, затова му направих поръчка за Multi Slim по интернет. Дано да даде резултат и малко да се разтовари от тази пуста тежест.

 5. Синовете ми спортуват и двамата. Изглеждат добре, но като гледам техните връстници… момчетата с увиснали гърди, коремите напред, на момичетата паласките им изскочили над прилепналите дънки… Те на 13-14 години изглеждат по-зле от мен на 41. Защо? По цял ден търкат пейките през блока или в мола… Несериозна работа. Не искам да знам как ще изглеждат на моите години. http://www.MultiSlim.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here